КОШИК З ТОВАРАМИ

Ваш кошик порожній! Щоб оформити замовлення, виберіть товар і додайте його в кошик...
Вдалих покупок!

Політика конфіденційності


Для нас захист персональних даних має велике значення. Ми збираємо, обробляємо і використовуємо ваші персональні дані виключно на підставі і в рамках передбачених законодавством або у відповідності з отриманим від Вас спеціальною згодою. Збір та обробка ваших персональних даних, здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Якщо Ви добровільно передали нам Ваші персональні дані такі, як Ваше ім'я та прізвище, посаду, адресу електронної пошти або поштову адресу, телефонний номер, особисті повідомлення і т. д., ми зберігаємо і використовуємо ці дані для здійснення послуги, по якій Ви справили запит.

Застосування Ваших персональних даних для рекламних цілей відбувається без Вашої спеціальної на це згоди виключно у вузьких рамках, передбачених законом. Без Вашої спеціальної на це згоди рекламна інформація за допомогою електронних повідомлень або по телефону надходити не буде.

Якщо захистом персональних даних не встановлено інше, ми видаляємо персональні дані не пізніше ніж через 6 місяці після того, як мета її збору більше не актуальна, якщо закон не зобов'язує нас зберігати цю інформацію протягом більш тривалого терміну.

Ми робимо все можливе для того, щоб захистити дані від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення.

Крім вищевказаних прав, Ви також маєте право в будь-який час вимагати отримання інформації про збережених, про Вас даних. З Вашими запереченнями, питаннями, запитами про отримання інформації або вимогою про видалення даних, скаргами та з приводу інших питань просимо звертатися за допомогою цієї форми або за контактними даними на сторінці Контакти. Ми завжди раді і уважні до Ваших повідомлень.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/plitkote/plitkoteka.com.ua/www/userddetector_bottomPage.php on line 19

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/plitkote/plitkoteka.com.ua/www/userddetector_bottomPage.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/plitkote/plitkoteka.com.ua/www/userddetector_bottomPage.php on line 23